Nieuws

 

 

 

 

Weduwe zit weer lekker in haar vel

 

 Weduwe van der Toorn. Het visrestaurant ligt weer veilig boven culinair NAP nadat een nieuwe eigenaar er een frisse wind doorheen heeft gejaagd. Eerlijk, heerlijk en kundig.

Bekijk hier het artikel

 

 

Lunch a lungo…Weduwe van der Toorn

 

 Chefkok  Edwin van de Goor – jarenlang mede-eigenaar van het voormalige sterrenrestaurant Seinpost – heeft het iconische visrestaurant Weduwe van der Toorn nieuw leven ingeblazen. In een ouderwets gezellige, noem het volkse, ambiance zet hij zijn gasten eerlijk de heerlijkste gerechten voor.

Bekijk hier het artikel

Weduwe van der Toorn is begeerlijker dan ooit tevoren

Recent is er een artikel in de Volkskrant verschenen over Weduwe van der Toorn. Het volledige artikel kunt u bekijken door op onderstaande link te klikken:
 

Den Haag Centraal Recensie Donderdag 11-08-2016

Recensie

Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief kop

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van havenrestaurant
Weduwe van der Toorn
onder de bezielende leiding van patron
Edwin van de Goor...

Ruim een half jaar werken wij al aan de 2.0 versie van ons restaurant en we zijn van plan u met een prettige regelmaat op de hoogte te houden van ons culinaire wel en wee.

Deze keer willen wij het hebben over de lunch.
Uit de vele positieve reacties over onze speciale lunchkaart mogen wij opmaken dat deze zeer in de smaak valt. Nu de vakanties langzaam weer ten einde raken, is het prettig te weten dat deze snelle en lichte gerechten uitstekend te combineren zijn met een zakelijke afspraak.
Als voorbeeld noemen we onze salade Niçoise, de Holtkamp garnalen- of kalfskroketten met huisgemaakt Russisch ei, een op klassieke wijze bereide omelet gerookte zalm of de mini versie van onze inmiddels befaamde bouillabaisse....
U kunt ook iets later in de middag komen want wij serveren deze lunchkaart van 12.00 tot 16.00 uur naast onze restaurantkaart.

We zien u graag en vaak in hèt havenrestaurant van Scheveningen!

Hartelijke groet,

De brigade van de Weduwe

Nieuwsbrief eind

Proefschrift Nieuwe Haring | Sherry Test 2016

Voor de liefhebber van superverse vis zonder poespas is ‘de Weduwe’ in Scheveningen al decennia lang een begrip. Sinds kort staat de zaak onder leiding van wijn-spijsspecialist Edwin van de Goor (voorheen Seinpost). Een goede aanleiding voor The Wine & Food Association om de jaarlijkse Nieuwe Haring-Sherrytest bij dit oudste visrestaurant van Scheveningen te organiseren.

Lees meer »

 

 

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden